Home Alege masina Articole Contact Links 
alege perioada alege masina confirmare
Romana English
 
:
:
:
:

DESPRE NOI SI SERVICIILE NOASTRE DE INCHIRIERE AUTO

       SAB RENT-A-CAR Romania va ofera spre inchiriere o gama variata de autoturisme de calitate ce va satisfac atat nevoile legate de afaceri cat si cele legate placerea personala . Compania noastra va ofera o gama variata de servicii pentru fiecare masina inchiriata . Rezerva acum o masina folosind cei 4 pasi simpli si va vom livra masina gratuit in orasul Bucuresti sau la cele doua Aeroporturi internationale : Aeroportul Henry Coanda (Otopeni) sau Aeroportul Baneasa . Puteti solicita masina in orice loc : la hotelul unde sunteti cazat, la o adresa anume, la centre de afaceri , la orice ora din zi sau din noapte veti beneficia de livrare gratuita rezervand on-line . Pentru perioada mai mari va rugam sa ne contactati pentru a va putea face un pret foarte bun la inchirierea masinii . Rezerva-ti masina acum folosind cei patru pasi simpli si vei fi complet satisfacut .


Masinile ce fac parte din parcul nostru auto sunt : Dacia Logan , Ford New Fiesta, Ford Focus atat Sedan cat si HB cu motoare pe banzina dar si diesel  si Ford Mondeo 2,0 tdci (diesel) .


Preturile noastre includ : TVA , kilometrii nelimitati,asistenta rutiera non-stop , mentenanta , livrare gratuita in interiorul Bucurestiului si la cele doua aeroporturi si asisgurare full casco si rca .


Fara taxe adititionale ! Fara comisione ascunse !MASINI BUNE PRETURI MICI CELE MAI BUNE SERVICII PROGRAM NON-STOP !!!!

 
1 Euro= RON
Copyright @2007 SAB Rent a car Termeni si conditii